دسته : -علوم انسانی
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 210 KB
تعداد صفحات : 18
بازدیدها : 207
برچسبها : سهام عادی مدیریت سرمایه گذاری جونز
مبلغ : 7000 تومان
خرید این فایلدسته: مدیریت مالی- حسابداری- اقتصاد
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی رعایت گردیده و قالب آن نیز به راحتی قابل تغیر می باشد.
کتاب مدیریت سرمایه گذاری تألیف چارلز پی. جونز ترجمه دکتر رضا تهرانی و دکتر عسکر نوربخش از جمله منابع مهم درس مدیریت سرمایه گذاری و تصمیم گیریدر مسائل مالی در سطح کارشناسی ارشد و دکتری می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل یازدهم این کتاب با عنوان سهام عادی : تجزیه و تحلیل و استراتژی هامی باشد که در حجم 18 اسلاید همراه با توضیحات کامل و از جدیدترین ویرایش چاپ شده این کتاب تهیه شده که می توان از آن به عنوان ارائه کلاسی درسهای مدیریت سرمایه گذاری، مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته، مدیریت سرمایه گذاری و ریسک، تصمیم گیری در مسائل مالی، تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و اوراق بهادار و ... رشته های مدیریت مالی، حسابداری و اقتصاد استفاده کرد.
برای مشاهده همه فصول این کتاب، به لینک کتاب مدیریت سرمایه گذاری جونز مراجعه کنید.
فهرست مطالب
بازار های عقلایی و استراتژی های فعال
رویکرد های تحلیل و گزینش سهام
تحلیل تکنیکی ( نموداری )
استراتژی روند حرکت
تحلیل بنیادی
مفاهیم مالی رفتاری
چارچوبی برای تحلیل بنیادی
رویکرد (پایین به بالا ) نسبت به تحلیل بنیادی
ارزش در مقابل رشد
رویکردبالا به پاییننسبت به تحلیل بنیادی
تحلیل اقتصاد/بازار
تحلیل اقتصاد/ بخش
تحلیل شرکت
**********************
گزیده ای از بخشهای مختلف متن پاورپوینت دانلودی
یکی از پیشرفت های مهم صورت گرفته در سالهای اخیر ، نظریه ای است که بر اساس آن بازارهای اوراق بهادار کارا بوده و در آنها استفاده از مدل های عقلایی قیمت گذاری دارایی متداول است . فرض بر این است که سرمایه گذاران با توجه به اطلاعات موجود ، تصمیمات عقلایی اتخاذ می کنند . در بازار های عقلایی ، قیمت های اوراق بهادار بیانگر انتظارات سرمایه گذار از جریانات نقدی آتی است . با توجه به این که این ایده ، مفاهیم مختلفی را برای سرمایه گذاران به همراه دارد لذا همواره مباحث بحث برانگیزی را در خصوص تجزیه و تحلیل و ارزشیابی اوراق بهادار ایجاد کرده است . صرف نظر از میزان آگاهی سرمایه گذاران از سرمایه گذاری و بدون توجه به این که سرمایه گذاران تا چه حد در خصوص ادبیات مربوط به کارایی بازار مطلع هستند .
رویکردبالا به پایین ،نقطه مقابل رویکردپایین به بالااست.در این رویکرد تحلیل بنیادی از سطح اقتصاد و بازار شروع شده و به سمت تحلیل سطح صنعت و شرکت ادامه می یابد.سرمایه گذارانی که کار تحلیل را از سطح اقتصاد و بازار شروع می کنند عوامل مهمی از قبیل نرخ بهره و تورم را مورد استفاده قرار داده و سپس به بررسی چشم اندازهای اتی صنعت یا شرکت می پردازند. به نظر این گروه از سرمایه گذاران عوامل کلان در سرمایه گذاری از مطلوبیت بیشتری برخوردار هستند.
چارلزپی.جونز رویکردبالا به پایینرا مناسب برای تحلیل بنیادی می داند.علل ارائه این پیشنهاد می تواند موارد زیر باشد:اول اینکه، برای تعیین زمان مناسب برای تخصیص وجوه مازاد به سهام ،نیاز به تحلیل کلی اقتصاد و بازار اوراق بهادار وجود دارد، دوم اینکه نیاز به تحلیل صنعت ها و بخش ها ،برای تعیین بهترین چشم انداز برای اینده وجود دارد و نهایتا تحلیل هر یک از شرکتها ضروری است.
...
خرید و دانلود آنی فایل