دسته : پرسشنامه
فرمت فایل : word
حجم فایل : 15 KB
تعداد صفحات : 9
بازدیدها : 208
برچسبها : مقیاس تفسیر مسئولیت RIS
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلویژگی پرسشنامه مقیاس تفسیر مسئولیت (RIS) (بطور خلاصه) :
تعداد گویه ها : 22
تعداد مولفه : 2( تداوم و تکرار / باورها )
تشریح پرسشنامه : دارد
نحوه نمره گذاری :دارد
منبع :دارد
نوع فایل : ورد wordوقابل ویرایش
تعداد صفحات :9صفحه
می خواهیم بدانیم که عکس العمل شما در مقابل افکار مزاحم دردو هفتۀ گذشته چه بوده است ؟
افکار مزاحم، افکاری هستند که به طور ناگهانی وارد ذهن شما می شوند و ممکن است اختلالی در آنچه که فکر می کنید یا آنچه که انجام می دهید به وجود بیاورند و همیشه این نوع افکار درموقعیت های جداگانه رخ می دهند .آنها ممکن است به صورت کلمات، تصورات ذهنی ، یا یک تکانه باشند (مانند یک اجبار ناگهانی برای انجام دادن بعضی اعمال). ما در مورد آن افکار مزاحمی که غیر قابل قبول هستند صحبت می کنیم .تحقیقات نشان داده اند که بسیاری از مردم در برهه ای از زندگی خود و به نحوی این افکار مزاحم غیرقابل را تجربه می کنند. این افکار می توانند خیلی شدید یا خفیف باشند .بنابراین می توان گفت که این امر به هیچ وجه غیرطبیعی نمی باشد .
- تصوراتی از حملات مکرر به کسی
- تفکر ناگهانی مبنی براینکه دستهای شما کثیف هستند و ممکن است باعث آلودگی شما شوند .
- افکار ناگهانی مبنی براینکه شما شیر گاز را نبسته اید و یا اینکه در را قفل نکرده اید .
- تصورات نامعقول مکرر مبنی براینکه فرد مورد علاقۀ شماآسیب خواهد دید.
- اجبارهای مکرر مبنی براینکه حمله و آسیب به کسی برسانید (اگر چه شما هیچ وقت این کار را انجام ندهید).
اینها نمونه هایی از افکار مزاحمی است که می توانند ایده هایی به شما بدهند تا بدانید منظور ما چیست. البته مردم در مورد نوع افکاری که دارند به طور قابل ملاحظه ای با یکدیگر متفاوت هستند.
نکتۀ مهم: در مورد افکار مزاحمی که در دو هفتۀ گذشته داشته اید، به خوبی فکر کنید و به سؤالات زیر پاسخ دهید. سؤالات به تمام افکار مربوط نمی شوند، بلکه مخصوص افکار مزاحم منفی شما هستند.
لطفاً تمام افکار مزاحمی که در دو هفتۀ گذشته داشته اید را یادداشت کنید. این پرسشنامه از دو قسمت تشکیل شده است...
... توضیحات کاملتر در پرسشنامه دانلودی
چهار نوع نمره از مقیاس تفسیر مسئولیت استنتاج می شود:
- بخش1 F: نمره های مربوط به فراوانی را شامل می باشند که بیشترین موارد مسئولیت را نشان می دهند. این نمره ها از محاسبۀ میانگین شانزده مورد به دست می آیند (یعنی به مواردی که هرگز اتفاق نمی افتند = صفر داده می شود و به مواردی که همیشه اتفاق می افتند = چهار داده می شود).
- بخش2 F: نمره های مربوط به فراوانی را شامل می باشند که کمترین موارد مسئولیت را نشان می دهند. این نمره ها از محاسبۀ میانگین شش مورد به دست می آیند.
- بخش1 B: درصد مربوط به باورها را نشان می دهد که برای هریک از افکاری که بالاترین حد مسئولیت را شامل می شود، درجه بندی شده اند (یعنی صفر = من به هیچ وجه این افکار را باور نمی کنم، داده می شود و صد = من به طور کامل قبول داشتم که این افکار واقعی بودند، داده می شود). نمره ها از محاسبۀ میانگین درجه بندی شانزده مورد به دست می آیند.
- بخش2 B: درصد مربوط به باورها را نشان می دهد که برای هریک از افکاری که بالاترین حد مسئولیت را شامل می شود، درجه بندی شده اند. این نمره ها از محاسبۀ میانگین شش مورد به دست می آیند.
خرید و دانلود آنی فایل