دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 370 KB
تعداد صفحات : 112
بازدیدها : 479
برچسبها : سیستم های پرداخت پرداخت الکترونیکی ادراک مشتریان
مبلغ : 9000 تومان
خرید این فایلپایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی - گرایش تحول - بررسی تاثیر ابعاد عینی امنیت بر کاربری سیستم های پرداخت الکترونیکی بواسطه ادراک مشتریان از امنیت و اعتماد (مورد مطالعه: بانک اقتصاد نوین شعب شهر مشهد)
چکیده
با وجود سرمایه گذاری های فراوان انجام شده در زمینه ی کاربری فناوری های اطلاعاتی در عرصه ی بانکداری، گزارش ها حاکی از آن است که برخی از کاربران با وجود دسترسی به فناوری ها و سیستم های پرداخت الکترونیک از آن استفاده نمی کنند. در این بین اعتماد و امنیت درک شده توسط مشتریان از سیستم های پرداخت الکترونیکی از مهمترین مؤلفه های اثر گذار در استفاده از این سیستم ها می باشند. سیستم های پرداخت الکترونیکی یکی از خدمات بانکداری الکترونیکی است و برای اینکه این سیستم ها بر سیستم سنتی برتری داشته باشند باید قابل اعتماد و عاری از نقص های امنیتی باشد. برای جذب، نگهداری و بازگرداندن کاربران سیستم پرداخت الکترونیکی، بهبود بخشیدن به ادراک مشتریان از امنیت و اعتماد در طول تراکنش های پرداخت الکترونیکی امری حیاتی است؛ از این رو در تحقیق حاضر هدف، تعیین تأثیرگذاری ابعاد عینی شامل فرآیند های تراکنش، حفاظت های فنی و بیانیه های امنیتی بر میزان استفاده از سیستم های پرداخت الکترونیک با واسطه گری دو بعد ذهنی امنیت و اعتماد درک شده در میان مشتریان شعب 9 گانه بانک اقتصاد نوین شهر مشهد می باشد. در تحقیق حاضر، 18 فرضیه مطرح شد. روش تحقیق، ماهیتی پیمایشی کاربردی دارد. داده های این تحقیق با نظرسنجی از مشتریان بانک اقتصاد نوین شهر مشهد و از طریق پرسش نامه جمع آوری شده است. روایی سازه با استفاده از تحلیل عاملی تأییدی مورد بررسی قرار گرفت و ضریب آلفای کرونباخ بزرگ تر از 7/0 برای سازه های مختلف پرسش نامه، پایایی آن را مورد تأیید قرار داد. تحلیل آماری داده ها با استفاده از روش آماری مدل های معادلات ساختاری انجام شد. نتایج نشان داد که امنیت در رابطه ی بین ابعاد عینی و میزان استفاده از سیستم پرداخت الکترونیک واسطه گری می کند. همچنین اعتماد رابطه بین دو بعد حفاظت های فنی و فرآیند های تراکنش با میزان استفاده از سیستم پرداخت الکترونیک را میانجی گری می کند ولی نقش واسط این بعد بین بیانیه های امنیتی و میزان استفاده از سیستم پرداخت الکترونیک غیر معنادار بود
کلمات کلیدی:
امنیت درک شده، اعتماد درک شده، سیستم پرداخت الکترونیک، بانکداری الکترونیک، مدل سازی معادلات ساختاری
**************************
دریافت و پرداخت پول و انجام عملیات مالی شرط اولیه برای شکل گیری هر گونه معامله و برقراری ارتباط تجاری می باشد و انجام تراکنش های مالی از طریق بانک ها و مؤسسات مالی امکان پذیر است. بنابراین تجارت و بانکداری یک ارتباط نزدیک و تنگاتنگ دارند و لازم و ملزوم هم بوده و به هم وابسته اند. در عصر اطلاعات و ارتباطات، تجهیزات الکترونیکی و مسئله جهانی سازی که شکل جدیدی از بازرگانی بنام تجارت الکترونیک را بوجود آورده، نیاز به یک سیستم بانکی پیشرفته که همگام با این تحولات باشد را ضروری می سازد. از طرف دیگر روشهای تجارت الکترونیک برای بانک ها فرصت جدیدی ایجاد نموده است که می توان از آن جهت ارائه خدمات مالی نوین و ایجاد یک ابزار رقابتی مؤثر، استفاده نمود .
در دهه گذشته فناوری اطلاعات اثر شگرفی بر صنعت بانکداری داشته است. این امر باعث شده طبیعت ارائه خدمات مالی به مشتریان متحول شده است. بانک ها مزایای گوناگونی از ارائه خدمات بانکداری الکترونیکی به دست می آورند که از آن جمله می توان به هزینه تعاملات کمتر، ارائه خدمات 24 ساعته و افزایش کارایی اشاره کرد .
پرداخت رکن اصلی انجام معاملات تجاری است. امروزه با گسترش روز افزون معاملات الکترونیک، سیستم های پرداخت الکترونیکی نیز طراحی شده است که امکان پرداخت الکترونیک وجه در همان لحظه را به مشتری می دهد .
پرداخت الکترونیکی عبارتست از انتقال ارزش الکترونیکی پرداخت از پرداخت کننده به پرداخت شونده از طریق یک مکانیزم پرداخت الکترونیکی. خدمات پرداخت الکترونیکی به مشتریان این امکان را می دهند که از راه دور به حساب ها و تراکنش ها دسترسی داشته باشند وآنها را مدیریت کنند.
به طور کلی سه روش پرداخت الکترونیکی وجود دارد :
1- پول الکترونیک
2- چک الکترونیک
3- کارتهای الکترونیکی (کارت اعتباری، کارت بدهی، کارت پیش پرداخت).
مطالعات در حوزه اعتماد از سال های دور و در محدوده علوم مختلف و از جمله مدیریت، بازاریابی و روانشناسی انجام شده است. امروزه و پس از مطرح شدن تجارت الکترونیکی و انجام معاملات تجاری بر روی اینترنت نقش اعتماد بیش از پیش به چشم می آید. تحقیقات انجام شده بر روی اعتماد در سال های پایانی دهه 1990 نشان دهنده این امر است که امنیت حریم شخصی کاربران از عوامل اصلی تعیین کننده میزان اعتماد کاربران هستند. همچنین توانایی مصرف کننده در کنترل فرآیندهای خرید بر روی اینترنت بطور مستقیم بر میزان تمایل او نسبت به انجام معاملات تجاری تأثیرگذار است. از سوی دیگر تحقیقات نشانگر آن است که وجود یک شرکت ثالث بعنوان ضامن و تایید کننده صداقت شرکت های فروشنده نیز دز جلب کاربران به خرید بیشتر مفید خواهد بود (شرکت هایی چون Verisin و Truste). تمامی این تحقیقات بیان می دارند که کاربر بعد از حصول اطمینان از امنیت معاملات به سایر عوامل موسسه ارائه دهنده خدمات الکترونیکی توجه خواهد کرد.
...
فهرست مطالب پایان نامه
فصل اول: کلیات تحقیق
مقدمه
بیان مسأله
ضرورت و اهمیت انجام تحقیق
فرضیات تحقیق
اهداف تحقیق
قلمرو تحقیق
قلمرو زمانی تحقیق
قلمرو مکانی تحقیق
تعریف عملیاتی واژه های تحقیق
فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق
تجارت الکترونیک:
تجارت الکترونیکی و صنعت بانکداری
بانکداری الکترونیکی
سیستم های پرداخت الکترونیکی
ابعاد عینی
حفاظت های فنی در سیستم های پرداخت الکترونیکی
فرایند های تراکنش در سیستم های پرداخت الکترونیکی
بیانیه های امنیت در سیستم های پرداخت الکترونیکی
امنیت در سیستم های پرداخت الکترونیکی
ابعاد و روشهای سوء استفاده در بانکداری الکترونیکی
عوامل لازم برای برقرای امنیت
راهکارهای نوین مدیریت امنیت در بانکداری الکترونیکی
خطرهای موجود در پرداختهای الکترونیکی
موارد امنیتی مورد نیاز در پرداخت الکترونیکی
عوامل مؤثر در امنیت پرداختهای الکترونیکی
اعتماد
اعتماد در تجارت الکترونیکی
ابعاد و ویژگیهای اعتماد بر خط
پیشینه تحقیق
مطالعات داخلی
مطالعات خارجی
مدل مفهومی
فصل سوم: روش تحقیق
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه آماری و روش نمونه گیری
روش ها و ابزارهای گردآوری اطلاعات
روایی و پایایی پرسشنامه
روایی
پایایی
روش تجزیه و تحلیل :
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
نتایج بررسی روایی و پایایی ابزار تحقیق
نتایج بررسی روایی
نتایج بررسی پایایی
آمارتوصیفی
سیمای آزمودنی ها
آمار استنباطی
تحلیل و تفسیر مدل معادلات ساختاری
بررسی فرضیه های تحقیق
شاخصهای نیکویی برازش
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات
مرور کلی
بحث و نتیجه گیری
نتایج مرتبط با سئوالات عمومی
نتایج مرتبط با فرضیه های تحقیق
قسمت اول مدل: نقش واسط گری امنیت ادراک شده
قسمت دوم مدل: نقش واسطه گری اعتماد ادراک شده
قسمت سوم مدل: نقش واسطه گری امنیت و اعتماد با یکدیگر
پیشنهادات
پیشنهادات کاربردی
محدودیتهای تحقیق
منابع و مأخذ
پیوستها
خرید و دانلود آنی فایل